Selecteer een pagina

Wat wij kunnen doen voor je…

Pleister-cementering- en Gyprocwerken

Kenmerkend voor een bedrijf met oog voor detail en afwerking, vertaalt zich in onze uitstekende aanpak van alle Gyprocwerken, binnen- en buitenbepleistering.

Chape & Tegels

Ieder project heeft zijn specifieke eigenschappen en vraagt om een dekvloer die aansluit bij de gestelde eisen. Waar bij een project in een retailomgeving de droogtijd maatgevend is, kan bij een ander project de buig- treksterkte prioriteit krijgen.

Sanitair

Sanitair bevat een heel scala aan diversiteiten, zo kunnen wij rioleringen, gas, waterleidingen, badkamers en keukens denk aan vaatwasser, spoelbak e.d. installeren.

Elektriciteit

Nieuwbouw, renovatie, particuliere of industriële klanten. Renofast biedt uiteraard ook de oplossing voor al uw elektriciteitswerken. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor advies, inspectie, keuringen, ontwerpen,enz.

Ramen en deuren

Wij bieden u een ruim assortiment aan in ramen & deuren. Deze worden met de grootste zorg ontworpen van Europese topkwaliteit die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen inzake luchtdoorlatendheid, waterdichtheid en weerstand tegen wind, inbraak en geluid.

Onze medewerkers zorgen steeds voor een verzorgde service bij de levering en plaatsing van de ramen en deuren.

Schrijnwerken

Renofast is tevens een trouwe partner in al uw schrijnwerken. Met oog voor detail en afwerking staan wij in voor al het binnen-en buitenschrijnwerkerij, ramen en deuren, dakconstructies, plafonds, houtbekleding, keukens,…

Dakwerken

Goed dakwerk vraagt om vakkennis. Platte en puntdaken, plaatsen van een dakkapel, dakraam of lichtkoepel. Waar u ook voor kiest, bij ons krijgt u een dak dat jarenlang bestand is tegen weersinvloeden en gegarandeerd waterdicht blijft.

Alles uiteraard conform de huidige eisen en normen en volgens de laatste technieken.

Gevels

Uw gevel, het gezicht van uw woning. Renofast heeft alle technieken voor gevelrenovatie onder de knie: mechanisch reinigen, balkon herstellen, schilderen, hermetselen, schoorsteen, ankers ontroesten, …

Tevens hanteren wij isolatie van de beste kwaliteit.

Schilderwerken

Studies hebben uitgewezen dat de kleur wonderen kunnen verrichten. Aarde tinten, vurige tinten, … allen hebben ze een ander effect op u of op uw bezoekers. Schilderwerken krijgen bij Renofast daarom minstens evenveel aandacht als de andere werken.

Alle binnen- en buitenschilderwerken worden door ons benaderd vanuit een creatieve invalshoek.

Wil je graag een offerte?

RENOFAST BVBA

Minister Delbekelaan 25, 2170 Merksem

info@renofast.be

Gsm: +32 (0)488 821 100

Tel.: +32 (0)3 336 18 17

 
 

GEREGISTREERD AANNEMER

ING: BE15 3631 7080 6330

Fortis: BE44 0016 4329 1245

BTW: BE 0827.763.653

Renofast BVBA

Sorbrechtshofstraat 1

2650 Edegem, België

Pin It on Pinterest