Selecteer een pagina

Wat een fantastische ervaring met Renofast! Ze hebben onze keuken compleet gerenoveerd en het resultaat is simpelweg verbluffend. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de afwerking, alles verliep vlekkeloos. Het team van Renofast was uiterst professioneel, vriendelijk en ze werkten heel netjes. Ze luisterden echt naar onze wensen en hebben deze perfect vertaald in het eindresultaat. Onze keuken is nu niet alleen prachtig, maar ook veel functioneler. De kwaliteit van het werk is uitmuntend en elke cent waard. Ik zou Renofast zonder twijfel aanbevelen voor iedereen die een keukenrenovatie overweegt. Echt topwerk!

G.

Antwerpen

Keukenrenovatie tot in Perfectie

Bij Renofast zijn we trots op onze recent voltooide keukenrenovatie, waarbij we vakmanschap en innovatie hebben gecombineerd om een droomkeuken te realiseren. Ons team werkte nauwgezet samen met de klant om hun visie tot leven te brengen, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking.

Deze keuken is getransformeerd tot een hedendaagse, functionele ruimte met een frisse uitstraling. We hebben gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en moderne apparatuur om zowel stijl als gebruiksgemak te garanderen. Elke kast en lade is op maat gemaakt om maximale opslagruimte te bieden, terwijl de state-of-the-art inbouwapparatuur de keuken een strakke en naadloze look geeft.

De nieuwe indeling zorgt voor een vloeiende beweging in de keuken, met voldoende werkruimte en een centraal geplaatst kookeiland dat perfect is voor zowel koken als sociaal samenzijn. De subtiele verlichting en zorgvuldig gekozen kleurenpalet dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer.

Bij Renofast streven we naar perfectie in elk project. Bezoek onze website om deze indrukwekkende keukenrenovatie te bekijken en laat u inspireren voor uw eigen project!

Bel 03 336 18 17

Wil je graag een offerte?

RENOFAST BVBA

Minister Delbekelaan 25, 2170 Merksem

info@renofast.be

Gsm: +32 (0)488 821 100

Tel.: +32 (0)3 336 18 17

 
 

GEREGISTREERD AANNEMER

ING: BE15 3631 7080 6330

Fortis: BE44 0016 4329 1245

BTW: BE 0827.763.653

Renofast BVBA

Sorbrechtshofstraat 1

2650 Edegem, België

Pin It on Pinterest

Share This