Selecteer een pagina

We hebben onlangs onze badkamer laten renoveren door Renofast, en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Het team was professioneel, efficiënt en luisterde echt naar onze ideeën. Ze hebben onze verouderde badkamer omgetoverd tot een moderne, stijlvolle ruimte waar we absoluut van houden. De kwaliteit van het werk is uitstekend en de aandacht voor detail is indrukwekkend. Het project werd op tijd en binnen budget afgerond, wat een enorme opluchting was. We raden Renofast aan iedereen aan die zijn huis wil renoveren. Fantastisch werk!

J.

Antwerpen

Recente Make-Over: Moderne Badkamer Transformatie

Bij Renofast hebben we onlangs een complete badkamerrenovatie uitgevoerd, waarbij we een verouderde ruimte hebben omgetoverd tot een oase van moderniteit en stijl. Ons toegewijde team werkte nauw samen met de klant om hun visie werkelijkheid te maken.

Van de planning tot de realisatie, elk detail werd zorgvuldig overwogen. We hebben hoogwaardige materialen gebruikt voor een duurzame en luxe afwerking. De nieuwe indeling benutte de beschikbare ruimte optimaal, met een elegante inloopdouche, een modern vrijstaand bad en een dubbele wastafel. De verfijnde betegeling en de geavanceerde verlichting creëren een ontspannende sfeer.

Deze badkamer is niet alleen een toonbeeld van onze vakmanschap, maar ook van onze inzet voor klanttevredenheid en kwaliteit. Bekijk de transformatie op onze website en laat u inspireren voor uw eigen badkamer make-over met Renofast!

Bel 03 336 18 17

Wil je graag een offerte?

RENOFAST BVBA

Minister Delbekelaan 25, 2170 Merksem

info@renofast.be

Gsm: +32 (0)488 821 100

Tel.: +32 (0)3 336 18 17

 
 

GEREGISTREERD AANNEMER

ING: BE15 3631 7080 6330

Fortis: BE44 0016 4329 1245

BTW: BE 0827.763.653

Renofast BVBA

Sorbrechtshofstraat 1

2650 Edegem, België

Pin It on Pinterest

Share This