Selecteer een pagina

We zijn enorm aangenaam verrast geweest hoe vlot de werken telkens vooruit gingen. Alles is zorgvuldig afgehandeld. Zeer keurige afwerking en men ruimt alles op, wat heel fijn is. Het was een prettige samenwerking en wil zeker nog in de toekomst op Renofast beroep doen. Dank je.

 

Debby

Rumst

Verbouwing Rumst

Renovatie van het keukengedeelte

De eigenaars wilden graag een nieuw keukengedeelte en besloten daarom de oude te vervangen. In overleg werd een bijpassende keuken gekozen. Alles werd zorgvuldig gestript. Er werden sleuven in de muren getrokken zodat de elektriciteitsleidingen hierin netjes kunnen weggewerkt worden. Alle gypropwanden werden nauwkeurig afgewerkt. In het dakgedeelte werd een lichtkoepel voorzien en netjes ingepast met Gyproc. De vloer werd doorgetrokken naar de voorste ruimtes zodat je één geheel krijgt. Nieuw schrijnwerk en een pvc schuifdeur maken deze ruimte af.

Aanbouw van een achterbouw, bepleistering met crepi.

De nieuwe eigenaars vonden deze woning net te klein. Daarom opteerden ze voor een achterbouw. Er is gezorgd voor een samenhangende overgang naar de bestaande ruimtes. Deze bijbouw, zowel het dakgedeelte als de gevel, zijn geïsoleerd volgens de moderne isolatienormen van vandaag. Deze gevel werd strak afgewerkt met een egale crepi. Tevens werd er nieuw PVC schrijnwerk voorzien. En als laatste werd een goede fundering gelegd voor het terras met keramische terrastegels. 

Bel 03 336 18 17

Wil je graag een offerte?

RENOFAST BVBA

Minister Delbekelaan 25, 2170 Merksem

info@renofast.be

Gsm: +32 (0)488 821 100

Tel.: +32 (0)3 336 18 17

 
 

GEREGISTREERD AANNEMER

ING: BE15 3631 7080 6330

Fortis: BE44 0016 4329 1245

BTW: BE 0827.763.653

Renofast BVBA

Sorbrechtshofstraat 1

2650 Edegem, België

Pin It on Pinterest

Share This